|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2009, 23:11:52 » |
|
Benim için önemli bir yere sahip kitaptır.. Okuduğum ilk Grangé romanıydı.. Ve muhteşemdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2009, 13:47:28 » |
|
ben daha yeni okuma fırsatı bulabildim. kitabın ortalarındayım. fikrimi belirtmek gerekirse gerçekten harika bir kitap.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2009, 01:55:21 » |
|
Okdugum ilk kitabı gerçekten harika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2010, 19:08:28 » |
|
yazarın tüm romanları içinde hala okuyamadığım ve okumak için sabırsızlandığım kitaptır. 
|
|
|
|
|
|
beni yabancı sayarken aslında bana yabancıların yüzlerinde tanıdım kendimle bir başıma kalmayı...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2010, 18:36:44 » |
|
pekte iyi olduğu söylenemez bence...
|
|
|
|
|
|
dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölemeyi tercih ederim... Ernesto CHE Guevara
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2010, 14:07:17 » |
|
Filmini izlediğim için en az merak ettiğim kitaptır.
|
|
|
|
|
|
Orada, Her Şeyin Başladığı Yerde...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2010, 14:40:10 » |
|
Filmini izlediğim için en az merak ettiğim kitaptır.
Kesinllikle filmle karşılaştırmayın. Zira neredeyse kitabın adı haricinde hiç bir kısmı uyumlu değill. Ana karakterin adı bile farklı filmde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2010, 22:53:05 » |
|
Grange ile tanışmamı sağlayan kitaptır kendisi. Güzel bir kitap olduğunu düşünmekteyim ayrıca filmi ile kıyaslama konusuna gelince de bana saçma gelmekte açıkçası . Kitap çok daha fazla ayrıntılı iyi kurulmuş vs . O yüzden kitap çok çok daha iyi.
|
|
|
|
|
|
Supergirls dont cry..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Mayıs 2010, 13:39:54 » |
|
Grange'ın sevmediğim tek kitabı olmasının yanı sıra ilginç de bir tartışmaya sebep olmuştu zamanında. Recep Tayyip Erdoğan'ı üzerinden atan Cİhan isimli atın, tıpkı Taş Meclisi'ndeki kaza kısmında olduğu gibi uzaktan belli bir objeye yönlendirilerek etkilendiğine dair bir komplo teorisiydi bu. Kanımca sadece atın huysuzlanmasıydı ama illa bir komlpo arayacağız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2010, 14:28:32 » |
|
En ilginç ve en farklı olan kitabıdır bence.. Benim de en sevdiklerim arasındadır.Farklı olan herşey güzeldir bence =)=) Kitap sonlarda ''Polisiye-Macera'' tarzından ''Fantastik-Macera'' tarzına dönüşüyor ve bende ''Fantastik'' filmler ve kitaplar sevdiğim için okurken benim çok hoşuma gitmişti. Grangé hayranlarına ''Kitap sıralamanız nedir?'' diye sorulduğunda en alt sıralarda yer alan kitap benim için ilk 3 ün içindedir =)=)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2010, 14:29:28 Gönderen: hülya* »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2010, 00:24:56 » |
|
Grange'nin en sevdiğim romanıdır.Kurgusu diğerlerine göre iyi olmasa da çok sevdim bu kitabı nedenini bende bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Ağustos 2010, 12:42:07 » |
|
İlginç ama Taş Meclisi'ni pek çok kişi sevmez, en sevilen roman olması kitaba farklı bir gözle baktığınızı gösterir ki, bunu bende okurken keşfetmiştim. Leyleklerin Uçuşu olmasa bende Taş Meclisi favori kitabım derdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2010, 22:43:40 » |
|
kitabı okudum ama pek beğenmedim sonra zenerin lanetini aldım kitabı tekrar okumayı düşünüyorum sanırım kitabı okurken kafamdaki soru işaretleri zenerin lanetinde çözülüyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|