|
 |
« : 05 Mart 2010, 16:40:54 » |
|
"Orada , her şeyin başladığı yerde..."  Sizin için her şey nerede başladı? Ben Grange ile ilk "Kurtlar İmparatorluğu"nda tanıştım. Okuduğumda çok beğenmiştim kitabı ve sonrası malum...  (Böyle bir konu varsa silinebilir, kusura bakmayın  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Mart 2010, 16:42:27 Gönderen: DarkCrystal »
|
|
#...Paris. İlk temas. Kuala Lumpur. Hayat Yolu. Uçuşan ve Çoğalan. Sonsuzluğun İşaretleri. Kamboçya. Bal ve Fresk. Tayland. Arınma Odası....#
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2010, 20:21:21 » |
|
Grangé ile Taş Meclisi romanıyla tanıştım. Temmuz 2008'di hatta. Tatilde okuyacak kitabımı bitirmiştim nişanlım alıp getirmişti Taş Meclisini.. Sonra Grangé dedim başka birşey demedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2010, 20:36:01 » |
|
Şeytan Yemini'yle tanıştım. Evet orada herşeyin başladığı yerde. Işıksızların yanında. (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2010, 00:50:30 » |
|
Louis antioche yani Leyleklerin Uçuşu ile tanışma fırsatım oldu Grange ile. Özellikle Leyleklerin uçuşu beni çok etkilemiş bir kitaptır. Fakat herkes o kadar beğenmez ama Kurtlar İmparatorluğnuda çok severim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2010, 02:43:08 » |
|
Koloni ile tanıştım fakat diğer kitaplarını daha okuma fırsatı malesef bulamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2010, 14:01:14 » |
|
Bende Asu gibi Leyleklerin Uçuşu ile tanıştım. Şeytan Yemini'ne kadar favori kitabım idi, ama artık Şeytan Yemini 1 numara.
|
|
|
|
|
|
Orada, Her Şeyin Başladığı Yerde...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2010, 23:41:31 » |
|
Kızıl Nehirler le tanıştım kendisiyle...Geriisi geldi zaten..Sonuç şuan Zener in Laneti 1,2,3 hariç tüm kitapları var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2010, 16:22:40 » |
|
2004 yılında ilk olarak Kızıl Nehirler ile tanıştım ilk sayfalarında bu ne ya böyle hepsi karışık bir bütünlük yok derken devam ettikçe herşeyin aslında birbiriyle bağlantılı olduğunu anladım ve hele o sonu beni Jean-Christophe a bağlayan nokta oldu o zamandan beri elimden düşmedi kitapları sadece Zenerin Laneti serisini okuyamadım onu da bulamadım sanırım  favorim tabiki de Siyah Kan.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2010, 08:11:58 » |
|
2002-2003 gibiydi, leyleklerin uçuşu ile tanıştım. ÇOk orjinal bir zekayla karşı karşıya olduğumu o zaman anladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2010, 00:00:55 » |
|
Taş Meclisi ile tanıdım kendisini. Yaz tatili için başka bir yere gitmiştik ve sıkıntıdan ölmek üzereydim. Kitap almaya gitmiştik ve Taş Meclisi'ni gördüğümü hatırlıyorum : ) Bir çırpıda bitmişti kitap.
|
|
|
|
|
|
Supergirls dont cry..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2010, 02:41:39 » |
|
Taş Meclisi de güzel kitap fakat Siyah Kan ile tanışma fırsatım oldu ve iyiki de olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2010, 12:20:13 » |
|
Kurtlar imparatorluğuyla tanıştım  Sonra ki 3 ay içerisinde hemen hemen tüm kitaplarını okudum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2010, 15:19:59 » |
|
kızıl nehirler ile tanıştım kitabı bitirdikten sonra farklı olduğunu hissettim daha sonra siyah kanı okudum ve işte o andan sonra adeta tutkunluğum başladı daha sonra da hiç bir kitabını es geçmedim.hçbiri siyah kanın tadını vermedi ama hepsi ayrı lezzetteydi. Grange'yi siyah kan ile yaklaşık 5-6 arkadaşımla daha tanıştırdım kendileri de şuan bütün kitaplarını takip ederler. biraraya geldiğimizde grange'den ve kitaplarından bahsetmek büyük bi haz
|
|
|
|
|
|
ÇABUK SAKLAN BABA GELİYOR....
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2010, 21:23:14 » |
|
ilk 2005'te Anadolu Üniversitesi kütüphanesinde Kızıl Nehirler'le tanıştım. Hiçbir kitabı bu kadar heyecanla okuduğumu hatırlamam. Tam finaller zamanı herkes gömülmüş harıl harıl ders çalışıyor o sırada ben Grange okuyorum. Sonra devam etti gitti. İlk hangi kitabını okursanız en güzeli oymuş gibi geliyor bana. 
|
|
|
|
|
|
Uyku belki de insanın sahip olduğu tek huzur sığınağı...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2010, 23:46:59 » |
|
Şeytan Yemini'yle tanıştım ne yazıkki.. İlk yazdığı kitaptan başlamak isterdim.Sondan başa doğru bi gidiş oldu benimki 
|
|
|
|
|
|
"Onlar pes olmayan seslerdi.Meleklerin sesleri.İblislerin sesleri." ÇığLık ÇocukLar..
'Tamam işte. Oradayım. Cehennemin Kalbinde..'
|
|
|
|
|
|