|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2010, 20:00:24 » |
|
Güzel haber, fakat filmlerin pek başarılı olduğunu söyleyemez herhalde kimse  Bu iistisna olur umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2010, 21:05:33 » |
|
Taş meclisi gibi olmasında 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2010, 21:05:56 Gönderen: Acid Rain »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2010, 21:10:43 » |
|
Taş meclisi gibi olmasında  Kesinllikle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2010, 21:15:27 » |
|
İyi veya kötü, sonuçta çekilecek olması çok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2010, 12:51:30 » |
|
Merak Uyandırıcı  ^^_Darısı Siyah Kanın başına 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2010, 22:53:00 » |
|
Merakla bekliyoruum.. 
|
|
|
|
|
|
נєαηηє кσяσωα тєк вιя нαтα уαρтı. кαтιℓι σямαη∂α αяıуσя∂υ.. σуѕα σямαη кαтιℓιη ιçιη∂єу∂ι. ιηѕαηıη ιçιη∂єкι ναнşι çσ¢υк gιвι...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2010, 00:17:10 » |
|
süper bir haber umarım kitabın hakkını verebilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2010, 00:31:05 » |
|
Okumadığım 2 kitabından biri .Rafta öylece bekliyo ..Okumaya kıyamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2010, 11:03:37 » |
|
yine mi Fransızlar off ya..hiçbir şey becemiyor adamlar hala Grange'nin kitaplarının filmlerini çekmeye uğraşıyorlar.. 
|
|
|
|
|
|
Güneydoğu Asya'da, Yengeç Dönencesi ile Ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır. Siyah kanla çizilmiş bir yol. Korkunun ve ölümün hakim olduğu bir yol.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2010, 12:49:14 » |
|
Sevindim,umarım kitabın hakkını vererek çekerlerde daha çok sevinirim... 
|
|
|
|
|
|
En az beş parça vardı. Karnı yarılmış,gövde omuzlara kadar açılmıştı ve basenin altından beyazımsı kemikler görünüyordu.Kollar ve bacaklar koparılmıştı.Kadının veya kadından geri kalan gövdenin,kafası ters döndürülmüştü,yüzü görülmüyordu.Saçları bir kan gölünde yüzüyordu.
...
Karanlığa doğru ilerleyen Jeanne kolları ve bacakları gördü.Yarısına kadar yenmiş,yer yer yanmış kol ve bacaklar.Ayrıca,dip tarafta,duvarın kenarında,pis suların içinde,gri renkli,yapış yapış bir bağırsak yığını duruyordu.
ÖLÜ RUHLAR ORMANI
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2010, 16:22:23 » |
|
Çekmeseler daha mı iyi olur acaba  ne bileyim benim kitapları okurken düşündüklerim gözümün önüne getirdiklerim ,hepsi uçup gidiyor, hayallerim yıkılıyor yahu... Tabi peşin fikirli de olmamak lazım, belki bu bizi utandırır da çok güzel olur.
|
|
|
|
|
|
POR QUE TE VAS, POR QUE TE VAS.....
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2010, 17:17:07 » |
|
Çekmeseler daha mı iyi olur acaba  ne bileyim benim kitapları okurken düşündüklerim gözümün önüne getirdiklerim ,hepsi uçup gidiyor, hayallerim yıkılıyor yahu... Tabi peşin fikirli de olmamak lazım, belki bu bizi utandırır da çok güzel olur. Evet,bazen hayal ettiklerimiz ile çekilenler çok farklı oluyor.İnsan hadi ya keşke düşündüğüm gibi olsaydı diyor. Artık izleyip görüceğiz.. 
|
|
|
|
|
|
En az beş parça vardı. Karnı yarılmış,gövde omuzlara kadar açılmıştı ve basenin altından beyazımsı kemikler görünüyordu.Kollar ve bacaklar koparılmıştı.Kadının veya kadından geri kalan gövdenin,kafası ters döndürülmüştü,yüzü görülmüyordu.Saçları bir kan gölünde yüzüyordu.
...
Karanlığa doğru ilerleyen Jeanne kolları ve bacakları gördü.Yarısına kadar yenmiş,yer yer yanmış kol ve bacaklar.Ayrıca,dip tarafta,duvarın kenarında,pis suların içinde,gri renkli,yapış yapış bir bağırsak yığını duruyordu.
ÖLÜ RUHLAR ORMANI
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 17 Temmuz 2010, 16:39:22 » |
|
Büyük bir merakla nasıl film olucak diye bekliyorum... ''Koloni'' gibi hareketli bir kitabı nasıl film yapıcak Fransızlar acaba ? İyi yapamazlar diye düşünüyorum ama inşallah iyi olur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2010, 17:00:04 Gönderen: hülya* »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2010, 18:53:42 » |
|
Bugüne kadar Fransız yapımı filmlerden bir tek "Cash" adlı filmi sevdim. Umarım güzel yaparlar. Kurtlar imparatorluğu fena olmamıştı ama yine de beklediğimin biraz altındaydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|